top of page
Varför krångla till det?
Vad är ett brodyrkort?

Brodyrkort, brodyrfil, stygnfil, mönsterfil, mönsterkort... ja, kärt barn har många namn. För att brodyrmaskinen ska kunna brodera exempelvis en logga, så måste man först skapa en fil som är anpassad till just den maskinen man har. Man kan inte ta en bild på en logga, lägga in den i maskinen och den broderar ut loggan så som man vill ha det. Det är mer komplicerat än så. Man måste bygga upp denna fil genom att tala om för maskinen hur och var den ska sätta stygnen, åt vilket håll stygnet ska gå och hur långt det ska vara. Detta är en process som inte ens alla brodörer har kunskapen att göra. Många företag som erbjuder brodyr, beställer en sådan fil från ett annat företag som kan detta, vilket ofta gör hela processen ännu mer komplicerad. 

Vi har valt att göra det hela lite enklare. Vår prislista är inte baserat på antalet stygn, som de flesta har. Utan vi har valt att gå efter vilken storlek på brodyren du vill ha. Ta bredden och multiplicera det med höjden så får du fram vilken stapel du ska gå efter. Detta är egentligen inte ett korrekt sätt att avgöra vad en brodyr ska kosta, då en liten brodyr kan innehålla tusentals stygn som tar jätte lång tid för maskinen att köra, men vi tror att vi kan ha en fördel i att erbjuda ett smidigt sätt att få brodyr på dina produkter.

Vi tar ingen startkostnad vid de jobb där vi har tagit fram ett brodyrkort, utan denna gäller endast vid exempelvis återkommande jobb med mindre antal för att täcka kostnaden av att ställa in maskinen osv.

Prislista-Brobackens-brodyr.jpg

Har du ett företag som erbjuder brodyr?
Vill du köpa tjänsten av oss och undrar vad vi har för priser då?

Hör av dig till oss så plockar vi fram ett upplägg och priser som passar oss båda!

Priser: Välkommen
bottom of page